söndag 1 juni 2008

Träningsgrejjer!

Glömde ju berätta att saldot från Teamets konto har bidragit till en träningslåda fylld med apporter och prylar. Alltihop står i "Rollsbo" (bilden), och skall läggas tillbaka när man har använt det.



Alla träningsintresserade på TJBK får lov att använda träningsprylarna.

Tänk på att vittringspinnarna alltid skall vara lukt fria, så om du själv har tagit i pinnarna så får du inte stoppa tillbaka dom i burken! Lägg den isåfall brevid på vädring. Använd locket för att fiska upp dom "oluktiga" i burken igen.

Träna lungt // Tjing pling Carina

2 kommentarer:

Anonym sa...

såg det i dag på morgonen himla bra att ha det så nu får vi bara hoppas att de får finnas kvar,
kan ni tro på något så osanolikt att wilda vek svansen för smulan i dag så det verkar som hon är i hölöp utan att vi sett en nedaste droppe efter henne en koll visar att det stämme med tiden kan ju vara det som bidragit till hennes konstiga sätt det sista
nu en vädjsan till er alla framöver behöver jag o wilda en massa dirrigering fron olika personer verkar vara det som stör henne i o med att vi tränat så mycket ensamma hela tiden utan personer runt oss, nu när även brodern är uppfyttad till eleit så blir det intern lanskamp i år så nu står det mellan om Bergen skall vinna i år igen eller om det blir Tjörn i år så nu är det bara den 14 nästa gg sen måste det bli bara elit träning

Anonym sa...

Haha, vilket fräckt namn! "Rollsbo". Asså, ser ut som om detta slott är byggt av vindskydd. Är det det?? Jäklars smart i så fall!

Kram
Susanne o Cia